Duo-expositie Kunstenaarsherberg

Lös Hoes

Als kind zag ik in alledaagse dingen al diverse mogelijkheden om er iets anders van te maken, en dat deed ik dan ook. Op de middelbare school had ik het vak tekenen, waar ik mijn creativiteit in een wat meer gestructureerde lijn kon voortzetten. Mijn interesse in beeldende kunst is in die periode ontstaan. Daar ik belangstelling toonde voor het vak en goed contact met een inspirerende tekenleraar had, ben ik naar de kunstacademie in Groningen gegaan voor de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Inmiddels zit ik in mijn laatste jaar en mag ik binnenkort afstuderen. 

Hoewel mijn interesse voor tekenen en schilderen groot is, richt ik mij in mijn huidige werk voornamelijk op fotografie. De sferische omgeving van waar ik ben opgegroeid vormt hierbij het onderwerp. Lös Hoes toont foto’s die tot stand zijn gekomen naar aanleiding van mijn fascinatie voor een karakteristiek en monumentaal te noemen verlaten boerderij.

De in de expositie getoonde foto’s zijn in een doka ontwikkeld. Van elk beeld is er maar één afdruk gemaakt, waardoor iedere foto op zichzelf uniek is. Het werk is te koop. Vraag vrijblijvend naar de prijslijst. Liever een ansichtkaart kopen van een of meerdere foto('s)? Dat is hier mogelijk.